Lyssna på One Tree Hill!

Vem sjöng? Och var hittar jag den? One Tree Hill har gjort sig känt för handplockad musik av några av de mest lovande unga artister. Är du nyfiken på vilka låtar som spelades i det senaste avsnittet, besök då http://open.spotify.com/user/dunerfors/playlist/4ygvvBEbC1AO9siOAHZiFo, obs, du måste ha SPOTIFY för att lyssna,! ;)

Hoppas du gillar bloggen, och glömm inte att följa bloggen via Bloglovin!;)

källa: kanal5.se

Så blir du Sophia Bush-chic

BILDSPECIAL: Massor av tips och outfits!

Sophia Bush har (precis som Brooke i One Tree Hill) - en otrolig modekoll. Nu har hon lämnat det krashade äktenskapet med Chad Michael Murray bakom sig och börjat på en ny kula. Småstadstjejen har inget emot att dressa upp sig på New York Fashion Week eller posera framför kameran med kompisarna Kristen Bell och Michelle Trachtenberg.  

Spana in Sophias bästa outfits och se hur du kan kopiera dem!



Källa: kanal5.se , skrivet 23 apr 2009 (bild av evelina)


Fängelse för tv-stjärnan

One Tree Hills Antwon Tanner har fått sin dom.

Skådespelaren åkte dit för att ha sålt vidare stulna id-nummer för sammanlagt 10.000 dollar. Nu har domen fallit: tre månaders fängelse, med start den 30 april.

Tanner, känd för sin roll som basketstjärnan Skills i One Tree Hill, berättar att han skäms inför sin familj och fansen. Hans advokat skyller misstaget på dumhet och finansiella motgångar som bl.a. ledde till att skådespelaren blev av med sitt hem i Kalifornien.

Efter fängelsestraffet väntar ytterligare fem månader i husarrest




källa: kanal5.se,  skrivet 15 jan 2010


Välkommen till min nya blogg!

Hej! :D Och välkommen! Här kommer du kunna läsa allt som handlar om One Tree Hill! (A) Hoppas du gillar det! :) Och glömm inte att Följa min blogg med bloglovin

RSS 2.0