Fakta om: Lucas Scott



Det viktigaste för Lucas Scott är att de han älskar mår bra. Hans relation till sin mamma är väldigt bra. Hon finns där för Lucas samtidigt som han finns där för henne och önskar henne det bästa i livet.

Samma sak med hans barndomsvän Haley, som han alltid har en väldigt bra relation till. De skämtar om mycket, men de har även väldigt djupa relationer då de pratar om allvarliga tankar och funderingar kring vad som händer i deras liv.

Att Keith blev mördad av Dan tog hårt på Lucas, och han kämpade hårt för att rättvisan skulle få ut sin rätt. Det fick den, och tack vare Lucas blev Dan anmäld för mord. Keith var Lucas absolut största förebild, och en stor stöttepelare i livet. Det är otroligt viktigt för honom att göra sin farbror stolt. 

Anledningen till att Lucas och Peyton går bakom ryggen på Brooke, då de inser att de älskar varandra, är att de inte vill såra Brooke. Man må kalla Lucas feg, men han älskar både Peyton och Brooke på olika sätt, så han vill inte förlora någon av dem. Trots att han älskar Peyton vill han att Brooke ska vara kvar i hans liv.

Eftersom det alltid finns hinder för kärleken mellan Lucas och Peyton lurar Lucas sig själv till att tro att det inte är meningen att det ska bli dem. Faktum är att han, mer än en gång, lurar sig själv till att tro att han älskar någon annan. Första gången var det Brooke han trodde att han ville ha, den andra gången var det Lindsay (i säsong 5).
”You’re heart is conflicted”, som Lindsay säger åt honom. Och det stämmer på Lucas. Han vet vad han vill, men erkänner det inte alltid för sig själv, då det finns tillfällen som han inte alltid orkar kämpa för det.

Lucas är författare, och den första boken An Unkindness of Ravens, är om livet i Tree Hill. Boken handlar mycket om mordet på Keith, och om Lucas kärlek till Peyton, men alla som har satt sin stämpel på Lucas liv har stor betydelse i boken, eftersom de har stor betydelse för Lucas.

I säsong 6, då Lucas har erkänt för sig själv att han älskar Peyton och att hon älskar honom, är Lucas lycklig. Han har två böcker publicerade, och han ska bli pappa. Fokuset för honom är filmen som ska göras baserat på hans första bok, och allting rullar på som det ska för Lucas.


Kommentarer
Postat av: Gossipanka

Jag håller med helt! (=

2010-02-21 @ 13:11:21
URL: http://gossipanka.blogg.se/
Postat av: Anonym

underbar blogg älskar one tree hill !

tänker defenetivt fortsätta läsa :)

2010-02-22 @ 16:42:49
URL: http://flickanliinn.blogg.se/
Postat av: Jennifer ♥

nice :)

2010-02-23 @ 17:46:07
URL: http://jjennifernilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0